Pantaya je blagovna znamka, ki ponuja izdelke za nego hišnih ljubljenčkov, vključno s šamponi, balzami in kapljicami za oči in ušesa. Kot lastnica Magic Paws, bi lahko rekla, da gre za blagovno znamko, ki izdeluje visoko kakovostne izdelke za nego psov in mačk.

Njihov šampon in balzam sta zasnovana tako, da pomagata ohranjati kožo in dlako vašega psa ali mačke zdravo in sijočo. Šampon je namenjen za pogosto uporabo, nežno očisti kožo in dlako ter ne izsuši kože. Balzam pa vlaži in neguje dlako ter preprečuje zapletanje. Poleg vsega so izredno uporabni pri težavah in alergijskih reakcijah, prav zato so izdelki vedno pri meni v salonu, ter jih redno uporabljam.

Kapljice za oči in ušesa so namenjene čiščenju in negi oči in ušes vašega psa ali mačke. So nežne in učinkovite, saj pomagajo odstraniti nečistoče ter preprečujejo okužbe.
Priporočam izdelke Pantaya, saj so zasnovani tako, da vašemu psu ali mački nudijo učinkovito in nežno nego, ki bo ohranjala kožo in dlako zdravo ter sijočo.

Tjaša

Lastnica salona Magic Paws

Šampon in balzam

Po uporabi Pantaya šampona in balzama je dlaka našega Chillyja sijoča, z zelo nežnim svežim vonjem in se ne vozla.

Rebecca

❤️ Pantaya linijo izdelkov s koloidnim srebrom srebrom, sem kupila za svojo psičko Pino staro 10 let. Že nekaj časa ima probleme z alergijo, ki pa je bila tako huda, da je dobivala na 2 meseca injekcije katere so edine pomagale, a le za kratek čas. Preizkusila sem veliko šamponov, ki pa niso pomagali. Pini se je stanje samo slabšalo, pojavljala se je rdečica in izpadanje dlake. Na instagramu sem zasledila linijo Pantaya in seveda tudi preizkusila. S šamponom in balzamom sem jo kopala 2x-3 na teden. Rezultati so se hitro pokazali. Lepša dlaka, rdečica se je zmanjšala inekcij pa do sedaj še ni potrebovala.

Eva

Mojemu kužolinu redno perem tačke po sprehodu, ker so se mu lani spomladi med prstki naredili hotspoti, ki se jih nismo znebili do jeseni, za tem pa mu je začela izpadati dlaka po sprednjem delu vseh štirih nogic in grozno ga je srbelo, da se je grizel ves čas. Noben vet šampon ni pomagal in šele v začetku tega leta se je stanje umirilo in dlaka je zrasla nazaj. Zato sem se odločila, da leto še preden se pomlad dobro začne, poskusim s Pantaya šamponom, sploh zaradi vsebnosti koloidnega srebra. Uporabljava ga bolj ali manj vsak dan, koža na tačkah je zaenkrat lepa, dlaka ne izpada, tudi ni videti, da bi ga srbelo, tako da sem zelo zadovoljna. Naslednja zadevica, ki jo bova poskusila so kapljice za uhke. Hvala za vse te super izdelke!

Ana

Naše izkušnja s šamponom in balzamom s koloidnim srebrom je zelo pozitivna. Prvo smo imeli borbe ko smo imeli na vrsti kopalne dni. Iskali smo ga pod mizo. Zmeraj se je naš Tyron nekam skril, ko je videl, da se voda naliva v banjo. Odkar pa smo začeli uporabljati šampon in balzam od Pantaye, se naš lump kar naenkrat rad kopa. Sam pride v kopalnico in ma na silo v vodo. Zgleda mu mora biti zelo dober občutek na koži in da mu paše ta pomirjujoči občutek. Kar pa se dlake tiče je pa čudovito mehka, dišeča in tudi mozoljčki so izginili. Končno smo našli top izdelek za našega Tayrona.

Barbara

S Pantaya šamponom in balzamom s koloidnim srebrom naši Žuži lajšamo simptome zaradi nepojasnjenih alergij. Predvsem srbečica in rdečica na koži sta veliko manj izraziti. Stanje izboljša tudi koloidno srebro v spreju. Obvezna oprema za na dopust. Hvala vam, ker delate dobro za naše kosmatinčke.

Lina

Ime mi je Lara Kralj, sem vzrediteljica (psarna Bulsara’s) in hendlerica psov.
Dva tedna nazaj mi je veterinarka priporočila vas šampon z koloidnim srebrom za rdečico in moram priznati da sem navdušena… pri vsej profesionalni kozmetiki mi je edino vaš šampon takoj naredil razliko pri mojem najboljšem samcu. Trenutno vaš šampon uporabljam na mojem ameriškem in mednarodnem šampionu miniaturnem bull terrierju & na nasih peruanskih golih psih.

Lara

Pantaya šampon s koloidnim srebrom sem nestrpno čakala že od začetka, ko je bila kolekcija še v delu, saj do zdaj nisem imela sreče s pasjimi šamponi pa sem probala že kar nekaj različnih visoko kvalitetnih in naravnih šamponov. Takoj ko je prišel na trg sva ga s psičko preizkusili in ugotovila sem, da nikoli ne kupim več drugega šampona. Dejansko je to prvi šampon po katerem psička po kopanju nima prhljaja. Koža in dlaka sta vidno nahranjeni in nista izsušeni. Najbolj všeč mi je prijeten in predvsem blag vonj po citrusih, saj sama močne vonjave težko prenašam. Všeč mi je tudi, da nama kljub pogosti uporabi ena flaška zdrži kar nekaj mesecev. Šampon sem priporočila že kar nekaj ljudem in prav vsi so bili zelo zadovoljni z njim.

Saška

Kapljice in sprej

Prvič smo poskusili sprej s koloidnim srebrom, ker ima naš kuža srbečico in rdečico med blazinicami. Po slabem tednu uporabe, se že manj liže. Smo zadovoljni.

Matej

Tala je imela blage težave z ušesi (otresanje glave, občasno praskanje). Ko sva naredili kuro s kapljicami se je stanje izboljšalo in jih sedaj redno uporabljava za čiščenje ušes.

Živa

Psička si je med norenjem na sprehodu precej poškodovala kožo med prsti in bila veterinarsko oskrbovana. Po navodilih sem oskrbovala ranoz medicinskim medom in dnevno prevezovala. Ko se je koža zacelila in smo puščali tačko brez obveze, pa sem opazila intenzivno lizanje. Pojavilo se je tudi šepanje, ki je prej že izzvenelo. Zelo me je skrbelo, da ima počeno prstno kost, saj je delovna, zelo aktivna psička. Odločila sem se za nakup Pantaya sprejčka s koloidnim srebrom in po dveh dneh se je lizanje popolnoma prenehalo, šepanja pa ni bilo več kmalu za tem. Resnično mi je bilo žal, da sem odlašala z nakupom od lansiranja produkta, saj bi lahko veliko hitreje sanirala težavo. Sedaj razumem vso navdušenje za vaše izdelke in jih zelo priporočam vsem tudi sama! Od tega dogodka, mi koloidnega srebra nikoli več ne zmanjka! Hvala iz srca za ves trud in ljuvezen do kosmatinčkov.

Lara

Pantaya koloidno srebro je pri naši hiši že kakšno leto. Uporabljali smo ga pri težavah z glivicami na tačkah in jih uspešno sanirali, vedno pa ga kot preventivno lekarno vzamemo tudi na dopust. In na zadnjem dopustu nam je še kako prav prišel. Naš Pepi je užival na peščeni plaži, divjal je sem in tja. Vendar pa sem naslednje jutro opazila, da ima vneto in zagnojeno učko. Učka se mu je vnela od mivke. Takoj sem pomislila, da bi stvar lahko sanirala s koloidnim srebrom. Dvakrat na dan sem mu v učko nakapala par kapljic in po dveh dneh je bil uček kot nov. Super produkt, ki ga zelo priporočam lastnikom kosmatincev.

Vesna

Mi uporabljamo Pantaya nano koloidni sprej in kapljice za ušeska in tačke. Tačke se ji “vnamejo” vsakič, ko par dni skupaj dežuje. Skozi ušesa pa se najverjetneje kaže alergija (ne vemo še točno na kaj). Oboje ji zelo pomaga, ušeska smo s pomočjo kapljic že skoraj čisto zrihtali. Pri tačkah pa sprejček zelo pomaga pri hitrejšem “celjenju” vnetij. Res super izdelka, zelo zadovoljna!

Špela

Obožujem Pantaya koloidno srebro! Sprejček uporabljam sama, kot tudi moje živalice (kuža, konj in morski prašiček). Večkrat nam je prišel prav pri kakšnih ranah, opeklinah in tudi pri pikih os. Moje izkušnje s sprejčkom so super, do zdaj je vedno pospešilo celjenje in pomagalo pri mnogih težavah, zato ga imamo doma vedno na zalogi.

Ana

Pantaya sprej s koloidnim srebrom s psičko uporabljava redno, saj ima zaradi kontaktnih alergij velikokrat rahlo vneto kožo pod pazduhami in po trebuhu, sploh kadar teče po visoki travi. Prav tako se ji zaradi prehranskih intoleranc med prsti občasno razrastejo gljivice. Domov pa s sprehoda velikokrat pride tudi z manjšimi praskami in odrgninami, saj je hiperaktivec, ki ne pazi kaj dela. Vse to hitro odpraviva z uporabo spreja, pozdravi se ponavadi že v roku dneva ali dveh. Sprej uporabljam tudi za čiščenje ušes tako, da je res vsestransko uporaben in je pri nas doma vedno na zalogi.

Saška

❤️Pozdravljena
moram priznati da so kapljice fenomenalne. Nasa muca Minu' se je praskala po desnem uhku ker jo je picpa kaksna musica al kaj pa vem jaz in naredila se je krastica ki jo je pridno praskala in praskala...in skoraj ogulila uhek. Ce sem ji namazala s kaksnim mazilom ali alojo si je to hotela dol spravit in stvar se bolj razdrazila. Ze po prvi uporabi kapljic sem opazila izboljsanje: ni se praskala ker jo ni motilo nic, ne vonj, ni bilo mastno...in uhek je pustila na miru in rdecina je splahnela. Namazala sem ji ga trikrat na dan. Po nekaj dnevih je krastica odpadla in dlaka spet zrastla. Zdej je kot nova. Priporocam za vse kozne nevsecnosti!

Hvala iz srca tudi z Mincine strani in zelim vse dobro🤩🐱🤗

Mojca

Mi imamo zelo dobre izkušnje s kapljicami za ušesa. Res ustrezajo. Uporabljamo tudi sprej za ranice in izpuščaje, ki jih ima naš kuža na bradi. Dosti prej se poceli.

Simona

Zeus je alergičen skoraj na vse in ima posledično hude težave z ušesi. Situacija je bila tako resna, da smo ga že 2x morali uspavati, da so mu na veterini lahko sčistili ušesne kanale, saj je imel stanje grozno, ušesno maslo pa je bilo dobesedno črno. Zaradi stalnih vnetji je imel močno zožane tudi ušesne kanale.
Ko nismo več vedeli, kako naj rešujemo ušeska, saj tudi konstani obiski veterinarja, niso kaj dosti pomagali, stanje se mu je ponavljalo, smo se odločili, da poskusimo situacijo rešiti s Pantaya kapljicami za oči in ušesa z nano koloidnim srebrom.
Ušeska smo čistili 2-3x dnevno in po parih tednih se je stanje začelo izboljševati.
Po pol leta lahko rečem, da nam je uspelo. Ušesa so čista, glivic in bakterij ni več, ušesni kanali pa so ponovno široki.
Zelo sem hvaležna Moniki za vse nasvete in pomoč. To, da ko nekaj kupiš in te dejansko spremljajo kako si in imaš na voljo pomoč 24/7, ne dobiš nikjer drugje, samo pri Moniki.

PRIPOROČAM VSEM!

Dejana