KAKO DELUJE PEMF MAGNETNI STIMULATOR

ikone

Lajša bolečine

Magnetni stimulator poveča prekrvavitev v prizadetem tkivu, s tem pa odpravlja vnetja in otekline. Ker s PEMF stimulacijo prodrete tudi v globlja tkiva, se zmanjšajo bolečine v sklepih in mišicah. Poveča se proizvodnja endorfinov – hormonov sreče, ki so ključnega pomena pri lajšanju bolečin.

ikone

Regenerira živce in tkiva

Pri uporabi PEMF stimulacije se celjenje poškodovanega tkiva pospeši do 58%. Stimulacija zaradi neuroregenerativnih lastnosti rešuje tudi zastarane rane.

PEMFT magnetna stimulacija

Ojača kosti

S starostjo začne kostna masa pri vaših ljubljenčkih upadati. Zmanjšana kostna masa lahko privede do zlomov in bolečin. Z magnetno stimulacijo spodbudite formiranje kosti in ohranjanje kostne mase pri vašem kosmatincu.

PEMFT magnetna stimulacija

Daje energijo

Se vaš kosmatinec hitro utrudi in postane lenoben? S Pantaya magnetnim stimulatorjem mu boste pomagali dvigniti energijo. PEMF magnetni stimulator spodbudi proizvajanje ATP energije v celicah in vašega ljubljenčka napolni z energijo!

PEMFT magnetna stimulacija

Izboljša odpornost

Tudi vaši ljubljenčki lahko zbolijo, saj so dnevno izpostavljeni neštetim patogenim organizmom. Magnetna stimulacija energijsko napolni bele krvničke v telesu vašega kosmatinca, s tem pa krepi njegov imunski sistem.

PEMFT magnetna stimulacija

Sprošča in lajša stres

Redna uporaba Pantaya magnetnega stimulatorja lahko zmanjša raven kortizola. S tem vašemu kužku ali mucki omogočite, da se sprosti in umiri. Čakajo vas mirnejši novoletni prazniki, kosmatinec pa bo bolj pomirjen tudi ob spremembah v družinski dinamiki ali spremembah okolja.

ikone

Izboljša spanec

Veste, da je spanje za vaše kosmatince izrednega pomena? Tako za mlajše, kot za starejše. Uporabite magnetni stimulator in jim pomagajte izboljšati naravni bioritem. S tem jim boste zagotovili boljši in mirnejši počitek.

Želite stimulacijo izvajati kar doma?

NAROČITE NAPRAVO

UPORABA MAGNETNE STIMULACIJE PRI RAZLIČNIH TEŽAVAH

Že mladi, predvsem pa starejši kužki in mucke so izpostavljeni številnim zdravstvenim težavam. Kronične bolezni in poškodbe vam povzročajo skrbi, kosmatincem pa jemljejo energijo in veselje do tekanja naokoli. Poleg tega lahko zdravljenje močno oklesti družinski proračun. A kako jim ne bi pomagali, ko pa so kosmatinci vaši družinski člani, kajne?

Pantaya magnetni stimulator smo kupili pred tremi leti, predvsem zaradi psičke Aje, ki je imela težave s hrbtenico in posledično hude bolečine. Aja zdaj lažje hodi, je bolj vesela in razigrana. Res pomaga! Treba je samo upoštevati navodila in vztrajati. Rezultati pridejo. Super in hvala za dober aparat.
MARIJA
Moja tačka je sedaj zdrava in spet lahko tekam. Hvala Monika za Pantaya magnetni stimulator, ki si ga na žrebanju kot 1. nagrado podarila moji nadomestni mami. Aparat bom posodila tudi mojima prijateljema Jackie in Daisy, ki imata težave s hrbtenico in sklepi.
MUCKA POPPY
Imam psičko staro 12 let. Ima poškodovana vratna vretenca in hude bolečine. Pantaya magnetni stimulator je izboljšal stanje za 90 %. Psička se že sama pripravi na stimulacijo, saj ji tako zelo paše. Neverjetni rezultati!
LAURA
MNENJA KUPCEV

ZNANOST O MAGNETNI STIMULACIJI

Uporaba v veterini

Stimulacija s pulzirajočim elektromagnetnim valovanjem (PEMFT) pomaga pri različnih obolenjih, ki lahko doletijo vaše ljubljenčke. Ker je magnetna stimulacija varna, učinkovita in enostavna za uporabo, lahko postane pomembna samostoječa ali dodatna rešitev pri odrpavljanju zdravstvenih težav v veterinarski negi.

Kaj pravi NASA

NASINI astronavti dobro vejo, kaj pomenijo težave s kostno-mišičnim in srčno-žilnim sistemom. Zaradi pomanjkanja gravitacije v vesolju in intenzivnega prehoda nazaj domov, jih takšne težave pogosto pestijo. Dokazali so, da elektromagnetno valovanje učinkovito izboljša delovanje celic, s tem pa izboljša zdravje človeka in živali. Magnetna stimulacija je tako potrjena tudi s strani NASE.

PEMFT
pantoya magnetni stimulator
Pantaya stimulator

MAGNETNA STIMULACIJA V UDOBJU VAŠEGA DOMA

Vožnja k veterinarju ali v kliniko, kjer bodo vašemu ljubljenčku nudili ustrezno skrb, je časovno in finančno zahtevna. Poleg tega en sam tretma običajno ni dovolj. Poleg tega se boste vi in vaš kosmatinec ob težavah najbolje počutila v udobju in zavetju vašega doma.

 • Udobje
 • Mir
 • Uporaba takoj
 • Prihranek časa in denarja
KAKO DELUJE?
 • Brez stresa
 • Varnost
 • Združljivost z ostalimi terapijami
 • Dolgoročna naložba
NAROČITE SVOJO NAPRAVO
 • Udobje
 • Mir
 • Uporaba takoj
 • Prihranek časa in denarja
 • Brez stresa
 • Varnost
 • Združljivost z ostalimi terapijami
 • Dolgoročna naložba
KAKO DELUJE?NAROČITE SVOJO NAPRAVO

0 +

zadovoljnim kosmatinčkom smo povrnili veselje v življenje

Že več kot 500 kosmatincev se zaradi magnetne stimulacije spet razigrano podi po travnikih in živi kakovostno življenje brez bolečin. Številne pozitivne izkušnje zadovoljnih lastnikov in njihovih srečnih kosmatincev naj vam bodo v navdih in motivacijo, da tudi sami postanete lastniki Pantaya magnetnega stimulatorja.

Preberi mnenja uporabnikov
kronicne bolecine pri psu

BODITE NA TEKOČEM Z NOVOSTMI V
PEMF TEHNOLOGIJI IN NASVETI.

Prijavite se na Pantaya e-novičke. Ob prijavi vam pošljemo darilo!

PRIJAVA