CBD izdelki

Zack je prvič poskusil Yummiese približno leto in pol nazaj, predvsem zaradi zelo občutljivega želodčka in črevesja. Pogosto je imel mehko blato in se skoraj vsak dan pasel po travi. Sprva je Yummiese dobival pri hrani vsak dan, sčasoma, ko se je stanje s pomočjo monoproteinske diete in drugih ustreznih dodatkov, med drugim tudi Yummiesov, umirilo, pa sem jih začela dodajati k obrokom vsak drugi, včasih vsak tretji dan. Še vedno jih dodajam, se mi zdi, da gre za res en tak vsestranski dodatek, ki je obenem še priboljšek in ga kuža z veseljem poje.

Ana

Tippika se že celo življenje bori z žolčnim refluksom, kar pomeni, da manično išče travo, včasih celo je zemljo v gozdu. Očitno ji manjkajo določeni minerali in vitamini, čeprav jih redno dodajam k njenemu obroku. Nekega dne mi je prijateljica Zala podarila paketek Yummiesov in moram priznati, da odkar ji dajem redno 17,5 gramov na dan, ki jih ima mimogrede ful rada, je refluks praktično izničen. Ne išče več trave, ne je več zemlje, želodček ji ne nagaja več. Yummiesi dejansko učinkujejo.

Ajda

Hemp Super Yummies so bili ``ljubezen na prvi ugriz`` za mojo psičko, saj jih naravnost obožuje. Jaz dam veliko na to, da res uporabljam zdrave priboljške zanjo, saj je alergik in kar nekaj stvari ne sme jesti. Prav zato so mi bili Yummies takoj všeč. So vsestransko uporabni, uporabljam jih kot nagrado pri treningu, saj se jih lahko lomi na manjše koščke, namočene v vodo dodam k namazu za v samozaposlitvene igrače ali podloge za lizanje, ko jo mučijo prebavne težave pa jih dodam kar v obrok. Vsakič znova jih z užitkom poje in prosi za še.

Saška