ALERGIJE

Tudi psi in mačke imajo lahko alergije. Točen vzrok je pogosto težko ugotoviti. Nekatere pasme so jim podvržene bolj, druge manj, na pojav alergije pa lahko vplivata tudi prehrana in življenjski slog. Imunski sistem vašega kosmatinca prepozna različne snovi iz okolja kot nevarne in se nanje odzove z alergijsko reakcijo. Izloča se histamin, ki ima nalogo narediti vse, kar je potrebno, da se lahko telo čimprej znebi škodljivca – v tem primeru alergena. To, da poskuša organizem alergene odstraniti, se lahko kaže kot težave s kožo, dihali ali prebavili. Če ste pri kužku ali muci opazili srbečo in pordelo kožo, praskanje, vnetja, kihanje, čezmerno lizanje telesa ali prebavne težave, so to lahko znak alergij. Simptomi alergije so lahko zelo nadležni tako za vašega kosmatinca, kot za vas. Pes ali mačka lahko postane tudi bolj razdražljiv in več cvili.

Uporaba magnetne stimulacije zmanjšuje in odpravlja vnetje. S tem se zmanjša srbenje, pordela koža, morebitne prebavne težave in drugi simptomi, psom in mačkom pa zagotovi boljše počutje in več energije. Alergije se z redno uporabo Pantaya magnetnega stimulatorja zmanjšajo, zdravje psa ali mačke pa se izboljša.

ZADNJI ČLANKI IN ZAPISI

Ženska s temnimi skodranimi lasmi meditira na podlogi, poleg nje leži svetel kužek
HOLISTIČNO ZDRAVLJENJE ŽIVALI

Holistično zdravljenje živali postaja vse bolj aktualno, saj se lastniki hišnih ljubljenčkov vedno bolj zavedajo, da ima vsaka bolezen vzrok [...]

Read more
Bel dolgodlaki pes v rumenem dežnem plaščku
OBLAČILA ZA PSE – modna muha ali nuja

Že res, da živimo v času, ko ljudje pse vse prevečkrat počlovečijo, ampak ko pridemo do pasjih oblačil, to drži [...]

Read more
NEGA PASJIH TAČK

Včasih se zdi, da se lastniki psov premalo zavedajo, kako pomembna je nega pasjih tačk in da nega pasjih tačk [...]

Read more

BODITE NA TEKOČEM Z NOVOSTMI V
PEMF TEHNOLOGIJI IN NASVETI.

PRIJAVI SE NA PANTAYA E-NOVIČKE. OB PRIJAVI TI POŠLJEMO DARILO!

PRIJAVA