Hernija

Hernija oziroma zdrs medvretenčne ploščice je težava, ki pogosto prizadane pse. Poznamo različne tipe hernij, ki so značilne za različne tipe in pasme psov. Tako ni pravila, da se pojavi le pri starejših ali večjih psih, ampak imajo lahko tovrstne težave majhni in mladi psi. Bolečine in simptomi so odvisne od stopnje in napredovanja hernije, zato je pomembno, da jo opazite čimprej in takoj pomagate vašemu kosmatincu. Prepoznate jo po bolečini v križu, ki jo spremlja težje vstajanje in sedanje, nizki drži zadnjega dela telesa, šepanju na zadnje tačke, povešenem repu, izgubi mišične moči in slabši koordinaciji zadnjih tačk, težjemu uresničevanju vaših potreb, težave pri ravnotežju ter uhajanje urina in blata.

Zgodnja diagnostika in hitro ukrepanje sta ključna za uspešno zdravljenje hernije. PEMF stimulacija dokazano vpliva na boljšo regeneracijo prizadetega dela. Magnetna stimulacija s Pantaya aparatom upočasni degenerativne spremembe, odpravi vnetje in prepreči napredovanje obolenja. S tem se zmanjša bolečina in dvigne kakovost življenja vašega ljubljenčka. S PEMF stimulacijo preprečite parezo ali paralizo zadnjih okončin, repa, zapiralke sečnega mehurja in anusa. Vaš kosmatinec bo spet bolj razigran.

ZADNJI ČLANKI IN ZAPISI

Ženska s temnimi skodranimi lasmi meditira na podlogi, poleg nje leži svetel kužek
HOLISTIČNO ZDRAVLJENJE ŽIVALI

Holistično zdravljenje živali postaja vse bolj aktualno, saj se lastniki hišnih ljubljenčkov vedno bolj zavedajo, da ima vsaka bolezen vzrok [...]

Read more
Bel dolgodlaki pes v rumenem dežnem plaščku
OBLAČILA ZA PSE – modna muha ali nuja

Že res, da živimo v času, ko ljudje pse vse prevečkrat počlovečijo, ampak ko pridemo do pasjih oblačil, to drži [...]

Read more
NEGA PASJIH TAČK

Včasih se zdi, da se lastniki psov premalo zavedajo, kako pomembna je nega pasjih tačk in da nega pasjih tačk [...]

Read more

BODITE NA TEKOČEM Z NOVOSTMI V
PEMF TEHNOLOGIJI IN NASVETI.

PRIJAVI SE NA PANTAYA E-NOVIČKE. OB PRIJAVI TI POŠLJEMO DARILO!

PRIJAVA