Hernija

Hernija oziroma zdrs medvretenčne ploščice je težava, ki pogosto prizadane pse. Poznamo različne tipe hernij, ki so značilne za različne tipe in pasme psov. Tako ni pravila, da se pojavi le pri starejših ali večjih psih, ampak imajo lahko tovrstne težave majhni in mladi psi. Bolečine in simptomi so odvisne od stopnje in napredovanja hernije, zato je pomembno, da jo opazite čimprej in takoj pomagate vašemu kosmatincu. Prepoznate jo po bolečini v križu, ki jo spremlja težje vstajanje in sedanje, nizki drži zadnjega dela telesa, šepanju na zadnje tačke, povešenem repu, izgubi mišične moči in slabši koordinaciji zadnjih tačk, težjemu uresničevanju vaših potreb, težave pri ravnotežju ter uhajanje urina in blata.

Zgodnja diagnostika in hitro ukrepanje sta ključna za uspešno zdravljenje hernije. PEMF stimulacija dokazano vpliva na boljšo regeneracijo prizadetega dela. Magnetna stimulacija s Pantaya aparatom upočasni degenerativne spremembe, odpravi vnetje in prepreči napredovanje obolenja. S tem se zmanjša bolečina in dvigne kakovost življenja vašega ljubljenčka. S PEMF stimulacijo preprečite parezo ali paralizo zadnjih okončin, repa, zapiralke sečnega mehurja in anusa. Vaš kosmatinec bo spet bolj razigran.

ZADNJI ČLANKI IN ZAPISI

NEGA PASJIH TAČK

Včasih se zdi, da se lastniki psov premalo zavedajo, kako pomembna je nega pasjih tačk in da nega pasjih tačk [...]

Read more
ZAKAJ PES JE TRAVO

Verjamem, da ste se že večkrat spraševali zakaj pes je travo in da vas je zaradi tega morda celo zagrabila [...]

Read more
PREHRANA PSA IN ARTRITIS
PREHRANA PSA IN ARTRITIS

Prehrana psa in artritis sta močno povezana. Raziskave kažejo, da komercialna hrana za pse, tudi tista, ki se predstavlja kot [...]

Read more

BODITE NA TEKOČEM Z NOVOSTMI V
PEMF TEHNOLOGIJI IN NASVETI.

PRIJAVI SE NA PANTAYA E-NOVIČKE. OB PRIJAVI TI POŠLJEMO DARILO!

PRIJAVA